Badkläder

kläder online

Snygg bikini

En bikini med god kvalitet

Badkläder använder man inte för evigt men det kan ändå vara klokt att investera i hög kvalitet. Köper man en bra bikini så kan man helt klart få ut mer än en badsäsong av den. Sedan så kommer saker som hur man tar hand om badplaggen också att påverka hur de ser ut. Men vad är det som utmärker hög kvalitet då man ser på sådant som man vill bada i?

Märket är inte allt!

Visst finns det kända märken som man vet att man kan lita på. Men det är minst lika vanligt att man finner en bikini från ett helt okänt märke och att man sedan använder sig av denna i flera år i rad. Hellre än märket så ska man se på saker som:

  • Material – Är materialet slitstarkt? Tänk även på saker som färg och genomskinlighet. Ljusare färger ska inte bli genomskinliga då man köper god kvalitet!
  • Sömmar och konstruktion – Det är också viktigt att det rör sig om en konstruktion som är slitstark. Har man använt dubbla sömmar eller känns det som att behån kommer att falla sönder om man hoppar omkring för mycket?
  • Gott stöd – När det handlar om en bikini som man vill använda på ett mer sportigt sätt så är det också viktigt med ett gott stöd från behån.

Ta hand om badkläderna

Om du köper en dyrare bikini som håller hög kvalitet så ska du veta att vanvård kan slita ut plaggen på en enda semestervecka. Tänk på hur du håller topp och nederdel rena och även hur du förvarar bikinin då du inte använder den.

badbyxor online

Snygga badbyxor

Badbyxor

Badbyxorna är de perfekta badkläderna för alla män. Oavsett om du älskar att simma, träna eller spela en strandsport som volleyboll, så sitter badbyxorna perfekt. Badbyxorna kommer i massvis av härliga färger och olika modeller. Under 2000-talet har vi sett en liten skiftning från de långa ”surfarbadbyxorna” till de lite mer korta och klassiska. Alla har vi olika smak och när det kommer till badbyxor finns egentligen inga så kallade trender.

Vi rekommenderar dig att satsa på ett välkänt märke inom tillverkningen av badkläder för att undvika att badbyxorna blir solblekta redan efter första säsongen. Att betala lite extra lönar sig nästan alltid när det kommer till badbyxor!

Skötsel

Följ tvättråden som medföljer. Tvätta inte badbyxor i tvättmaskinen om du inte helt säker på att detta rekommenderas. Ska du ge dig iväg på semester rekommenderar vi att endast spola av badbyxorna i rent vatten innan du hänger de på torkning.